joi, 28 martie, 2024

Protocol semnat de CJ Dambovita cu Camera de Comert pentru elaborarea de strategii de dezvoltare socio-economica

Distribuie:

Publicat:

 

Consiliul Judeţean (CJ) Dâmboviţa şi Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Dâmboviţa (CCIA) au semnat, miercuri, un protocol privind elaborarea unor strategii de dezvoltare şi prioritizarea investiţiilor mari din judeţ, se arată într-un comunicat al CJ Dâmboviţa, , potrivit Agerpres.

"Acordul prevede consultare şi transparenţă cu privire la elaborarea unor strategii de dezvoltare socio-economică şi prioritizarea sectoarelor de investiţii. Un mediu de afaceri stabil, bazat pe transparenţă şi o agendă comună, în sprijinul dâmboviţenilor. Acesta este obiectivul Protocolului de colaborare semnat astăzi, 25 noiembrie 2020, de preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Corneliu Ştefan, şi preşedintele Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Dâmboviţa, Valentin Calcan", se precizează în comunicat.

Conform sursei citate, documentul propune o serie de acţiuni menite să ofere predictibilitate mediului de afaceri judeţean, prin consultare deschisă, prin realizarea schimbului de informaţii, promovarea serviciilor oferite şi stabilirea unei agende comune de activităţi, în beneficiul comunităţii de afaceri şi al cetăţenilor judeţului.

De asemenea, acordul prevede consultarea şi cooperarea interinstituţională cu privire la reprezentarea şi promovarea judeţului Dâmboviţa pe plan naţional şi internaţional, în cadrul evenimentelor şi misiunilor economice.

"Suntem astăzi martorii unui prim pas în direcţia consultării mediului de afaceri privind strategia de dezvoltare a judeţului Dâmboviţa. Împreună cu domnul preşedinte Valentin Calcan vom veni cu idei şi soluţii către mediul de afaceri dâmboviţean. Vom gândi o strategie coerentă de dezvoltare, dedicată susţinerii şi consolidării mediului de afaceri pe termen mediu şi lung", a declarat Corneliu Ştefan.

În cadrul întâlnirii, preşedintele CCIA Dâmboviţa, Valentin Calcan, i-a oferit preşedintelui CJ, Corneliu Ştefan, o diplomă de excelenţă cu prilejul ediţiei a 27-a a Topului Firmelor din Dâmboviţa, dar şi o plachetă aniversară, cu imagini reprezentative pentru judeţ.

"Sunt bucuros că putem avea acest cadru instituţional de colaborare între autoritatea judeţeană şi mediul de afaceri dâmboviţean pentru următoarea perioadă. Îl felicit pe domnul preşedinte Corneliu Ştefan pentru deschiderea pe care a arătat-o şi sunt optimist că vom avea un dialog constructiv şi transparent", a spus Calcan.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img