vineri, 29 martie, 2024

Provocarea anului pentru Carmen Dan, cel mai slab ministru din istoria Internelor! Verificati tezele de doctorat de la Academia de Politie! Veti avea parte de surprize uriase

Distribuie:

Publicat:

Un nou scandal de proportii cu implicatii majore in educatia romaneasca a izbucnit in aceasta perioada! Rectorul Academiei Nationale de Informatii, Adrian Ivan, a anuntat ca toate tezele de doctorat sustinute la aceasta institutie de învatamânt, subordonata SRI, vor fi verificate printr-un filtru antiplagiat. În ultimii ani, presa a devoalat o serie de nereguli din interiorul acestei universitati militare, aflata în subordinea SRI. Pentru 11 teze de doctorat sustinute la ANIMV au fost aduse puternice dovezi ca sunt plagiate.
Un concurs a fost aranjat pentru ca generalul Florian Coldea, fost prim-adjunct al directorului SRI, sa obtina gradul de conferentiar universitar. Actualul ministru al Finantelor, Eugen Orlando Teodorovici, a primit diploma de absolvire a Colegiului National de Informatii (CNI), care face parte din ANIMV, desi el nu a trecut niciodata pragul institutiei.
Acestora li se adauga dezvaluiri legate de reteaua de plagiatori ai lui Gabriel Oprea sau despre politicienii care au dat buzna sa faca doctorate la Academia SRI. Singurele masuri concrete luate pâna acum au fost suspendarea activitatii CNI si emiterea unui verdict de plagiat. "Vom analiza toate tezele de doctorat, dar nu putem sa o facem peste noapte. Vom da verdicte de plagiat, dar avem nevoie de experti externi. Daca vom descoperi încalcari de lege, vom depune plângeri penale", a spus Adrian Ivan.

 

Doina Manolache a luat pe drept titlul de "doctorat"?

 

La fel de grave sunt lucrurile si in cazul Academiei de Politie, unde zeci de politisti si de politruci, apropiati ai lui Gabriel Oprea, au facut doctorate, de pe urma carora au incasat sume uriase, prejudiciind astfel bugetul statului. Daca ar dori sa dovedeasca faotul ca nu este cel mai slab ministru din istoria Ministerului de Interne al Romaniei, ca nu executa doar ce spune Liviu Dragnea, ca nu se arunca in fantana atunci cand ii spune acesta si nici "nu sta capra cand ii porunceste liderul PSD", atunci Carmen Dan ar trebui sa ordone verificarea tezelor de doctorat de la Academia de Politie! Doar asa se va putea stabili cu exactitate cine a luat pe merit si cine a plagiat lucrarea de doctorat! De exemplu, exista si o persoana din Iasi care figureaza pe lista celor care au luat doctoratul la Academia de Politie! Este vorba despre Doina Manolache, sotia lui Mircea Manolache, actual consilier judetean (INCA) din partea UNPR. Profitand de relatiile pe care le avea la vremea respectiva cu Gabriel Oprea, "poreclit generalul izmenelor",  fostul lider al UNPR, Manolache si-a bagat sotia la Academia de Politie ca sa faca un doctorat, care ar trebui verificat imediat de o comisie antiplagiat. Mai sunt din Iasi si alte persoane care au luat doctoratul la Academia de Politie, si vom dezvalui numele acestoa intr-un articol ulterior. A venit astfel momentul ca toate aceste plagiate sa fie scoase la iveala, iar cei care au luat "pe sest" doctoratul la Academia de Politie sau la Academia SRI sa fie demascati, sa piarda titlul de doctor si implicit sa restituie statului roman toti banii primiti ca urmare a acestui titlu obtinut ilegal la fabrica de diplome coordonata de Gabriel Oprea, "generalul izmenelor".

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img