joi, 28 martie, 2024

ÎPS Teodosie a câștigat procesul cu Poliția Română. I-a fost anulată amenda pe care a primit-o după ce a ieșit din izolare să facă slujbă

Distribuie:

Publicat:

ÎPS Teodosie a câștigat procesul cu Poliția Română și i-a fost anulată amenda în valoare de 1.000 de lei, pe care a primit-o pe data de 24 ianuarie, după ce a ieșit din izolare, pentru a ține slujba.

În luna ianuarie a acestui an, ÎPS Teodosie a fost amendat cu 1.000 de lei de Poliția din Constanța, după ce a ieșit din izolare să facă slujbă.

ÎPS Teodosie a câștigat procesul cu Poliția Română

ÎPS Teodosie a câștigat procesul cu Poliția Română și i-a fost anulată amenda în valoare de 1.000 de lei, pe care a primit-o pe data de 24 ianuarie, după ce a ieșit din izolare, pentru a ține slujba.

”Se și constată ca slujba din 24 ianuarie de pe faleza cazinoului din Constanța a fost săvârșită în mod legal. Procesul l-am pornit în ianuarie iar 8 luni de zile am reușit să dovedim că ÎPS Teodosie a fost amendat pe nedrept și „izolat” în mod abuziv”, a declarat avocatul Adrian Cuculis, potrivit antena3.ro.

ÎPS Teodosie, îngrijorat din cauza virusului COVID-19

În urmă cu ceva vreme, ÎPS Teodosie își exprima îngrijorarea vizavi de situația prin care trece România și a povestit despre cât de grea este această boală. ÎSP Teodosie a transmis și câteva mesaje de încurajare pentru oameni.

„Această perioadă este neobişnuită, nu a mai fost alta ca aceasta. Boli au fost, dar nu ca cea de acum, care este atât de controversată şi controversată nu doar pentru noi, care nu avem cunoştinţe de medicină, ci chiar pentru mulţi medici. Chiar între medici există nişte contradicţii pentru că este o boală care are un statut aparte. Marii specialişti spun că a fost făcută în laborator unde cei care au promovat-o sunt primii care au promovat şi vaccinurile. Sigur că e îngăduită de Dumnezeu, indiferent, boala este, nu putem să o negăm. Unii spun că nu este deloc. Cum să nu fie deloc, că nu s-ar putea minţi aşa pe scară mare. Dar este o boală neobişnuită, o boală în care, cum spune Scriptura: ascultă Israele, prin tine însuţi îşi vine pierea.”, a declarat Înalt Prea Sfințitul, în urmă cu mai multă vreme.

În ceea ce privește vaccinul, el spunea acum ceva timp că nu există destule date despre ser, și că nu toate persoanele pot fi salavate cu ajutorul acestuia.

„Pentru unii vaccinul este salvator, pentru alţii nu este. Nu pentru toţi este salvator. Nu ştim date despre acest vaccin. Dacă medicii ar fi toţi de acord cu vaccinul, nu am avea nicio îndoială. Am citit opinii atât de contradictorii de la specialişti în medicină de vârf şi atunci noi să mergem după îndemnuri care nu sunt ale medicilor specialişti şi fiecare om are particularităţile lui. Trebuie lăsată libertatea la om. Omul care este constrâns este cu adevărat sugrumat sufleteşte pentru că nu ai voie să constrângi pe cineva pentru o faptă. Chiar bine dacă este, binele nu se face cu forţa, nu are valoare morală. De aceea, iată aceste constrângeri să ne vaccinăm cu toţii, dar nu ne spun medicii mult, mai mult le spun cei ce nu sunt medici.”, a mărturisit el.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img