vineri, 29 martie, 2024

PSD Husi are de astăzi o noua forma de conducere. Boeru la seniori, Tania la femei și Escu la tineret – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Duminica, 25 Septembrie, la sediul renovat al Casei de Cultura “ Alexandru  Giugaru” social democrații huseni și-au ales noii lideri locali. In prezenta a peste 200 de membri, cei prezenți au produs practic o schimbare majora, iar noua formula de conducere este practic împrospătată cu oameni tineri si dornici de a munci si de a aplica etaloanele social democrate. In urma votului cei prezenți au hotărât ca fostul deputat Aurel Caciula sa predea mai departe ștafeta tânărului Sergiu Boeru ( in vârstă de 36 de ani), pentru funcția de președinte al organizației municipale PSD ( acesta a fost ales cu 184 de voturi). Tania Toma Catalina a fost aleasa pentru funcția de președinta a organizației de femei și Escu Ioan Codrin la TSD. Tot astăzi a fost aleasa doamna profesoara Gabriela Matei pentru a deține funcția de secretara a partidului. 

La activitate au fost prezenti și Dumitru Buzatu – președintele organizației județene PSD, Ciprian Trifan, senatoarea Gabriela Cretu, deputatul Irinel Stativa,  secretarii de stat Tudor Buzatu și Andrei Alexandru cât și  Ioan Ciupilan – primarul municipiului Husi . 

“Ziua de astăzi a fost extrem de încărcată din punct de vedere energetic pentru mine ca si persoana, ca si fracție politica. De la prima ora a dimineții m-am  regăsit în mijlocul a 200 de colegi,  care mi-au insuflat energia și curajul sa candidez la funcția de președinte a PSD Husi! E firesc după multi ani de politica la toate nivelurile sa îndrăznesc la mai mult! Pentru mine, ca tânăr de 36 de ani, este un motiv de imensa mândrie, care ma onorează și ma obliga sa atrag în acest proiect cât mai mulți oameni din generația mea! Îmi place sa socializez, îmi place sa ajut, îmi place sa rezolv, îmi place sa acordam respectul cuvenit seniorilor noștri! Îmi doresc sa fiu cât mai conectat cu cetățenii orașului Huși, sa ne putem dezvolta împreună, sa ne putem creste copiii împreună la Huși! Și sper să-mi păstrez în continuare bună creștere și bunele principii pe care mi le-am însușit de la părinții mei și de la sora mea! Asa sa ne ajute Dumnezeu!”  declara pentru Bzv.ro – Sergiu Boeru – noul președinte PSD Husi

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img