joi, 28 martie, 2024

PSD trece la fapte: plangere penala impotriva PNL

Distribuie:

Publicat:

Organizatia PSD Vrancea a depus o plangere penala impotriva PNL Vrancea, acuzandu-i pe liberali de „comiterea infractiunii de fals in inscrisuri sub semnatura privata si uz de fals, fapte pedepsite de Codul Penal”, se indica intr-un comunicat al organizatiei social-democratilor vranceni, dat publicitatii miercuri.

„Practic, pentru a sugera ideea ca primarul PSD al comunei Bordesti face campanie electorala intr-un ziar finantat de catre Consiliul Local – Jurnalul de Bordesti – reprezentantii PNL Vrancea au depus la Biroul Electoral de Circumscriptie nr. 41 Vrancea o plangere si au atasat, ca si dovada, copii dupa ceea ce sustineau ca este ziarul incriminator. In fapt, este vorba despre un document falsificat vizibil fata de ziarul original, pe care il punem la dispozitia anchetatorilor”, se mentioneaza in documentul PSD Vrancea.

In comunicat se mai mentioneaza ca anchetatorilor li s-a prezentat si documentul falsificat al PNL.

In context, organizatia PSD Vrancea a solicitat Parchetului de pe langa Tribunalul Vrancea „sa demareze cercetarile in acest caz, sa stabileasca persoanele vinovate de savarsirea acestui fals si de folosirea acestuia in scopul inducerii in eroare printr-un denunt cu caracter calomnios a unui organism electoral ce exercita o functie implicand autoritatea de stat, si sa dispuna sanctiunile prevazute de legea penala pentru astfel de fapte”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img