joi, 25 aprilie, 2024

Răspunsul Regelui Charles când un britanic l-a invitat la bere

Distribuie:

Publicat:

Regele Charles a dat un răspuns surprinzător când un britanic l-a întrebat, în public, dacă nu merge la o bere cu el. Este cunoscut faptul că Charles al III-lea ține la glumă și este amuzant, însă la fel de cunoscută este latura sa nervoasă, irascibilă.

Răspunsul Regelui Charles când un britanic l-a întrebat dacă merge cu el la o bere

Potrivit cotidianului britanic The Mirror, Regele Charles al III-lea a devenit viral pe rețelele de socializare după ce a intrat în jocul unui britanic și i-a oferit un răspuns plin de umor. În timpul unei băi de mulțime, Charles al III-lea a fost întrebat de către un bărbat dacă merge la o bere împreună cu el.

Unii s-ar fi așteptat ca Regele să-l ignore, sau să-i atragă atenția că este nerespectuos și face remarci nepotrivite, însă nu a fost deloc așa. Charles i-a făcut jocul britanicului și i-a oferit un răspuns total neașteptat, dar pe măsură:

„Este ceva despre care aș putea vorbi pentru tot restul vieții”, a declarat Daniel Walker, 36 de ani, pentru Jam Press, despre schimbul de replici cu Charles.

Bărbatul povestește că terminase de lucru și se plimba, așteptând să se întâlnească cu colegii săi la o bere, când, deodată l-a văzut pe Prințul Charles. El spune că s-a gândit că, dacă tot merge la o halbă, să-l întrebe pe Charles dacă nu cumva vrea să-l însoțească.

-„Charles, vrei să mergi la o bere?”

– „Ce?”, a răspuns regele, părând ușor confuz.

– Vrei să mergi cu mine la o bere?

– Unde?, a întrebat Charles, după care îi spune britanicului: Trebuie să recomanzi un loc.

„Oamenii nu văd toate lucrurile bune pe care le-a făcut, deoarece sunt mereu în căutarea negativului, dar am mult respect pentru el”, a mai spus bărbatul.

Postarea cu dialogul dintre cei doi a fost distribuită pe TikTok, și a strâns 8,5 milioane de vizualizări și 700.000 de aprecieri.

Prințul Charles a demonstrat că ține la glumă

Britanicul a povestit că după acest schimb de replici, unul dintre oamenii din echipa de securitate a lui Charles i-a spus să aștepte pentru că Prințul își dorește să-l cunoască.

„Era pe cale să plece, dar apoi m-a văzut și și-a întins mâna, înainte de a întreba cu ce mă ocup”, a povestit bărbatul care e angajat într-o firmă de marketing digital. „Mi-a spus că sunt un «băiat Brummie» [argoul britanic pentru cineva din Birmingham] și mi-a urat toate cele bune.”

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img