joi, 18 aprilie, 2024

Rade ciob de oala sparta – Ludovic Orban, reactie la poza cu liderii PSD care incalca regulile anti-COVID: ‘Au fost surprinsi asa cum sunt’

Distribuie:

Publicat:

 

Premierul Ludovic Orban a comentat incidentul în care a fost implicat Marcel Ciolacu și alți membri PSD, declarând că "au fost surprinși așa cum sunt, că ignoră normele de protecție sanitară". Premierul a fost însă şi el surprins încălcând regulile anti-COVID, în plină stare de urgenţă, o imagine cu Orban şi mai mulţi miniştri care consumă alcool în biroul premierului fiind "scăpată" în presă.

"Vă aduc aminte că ei ne amenințau că nici nu votează prelungirea Stării de Alertă! Când exista risc de creștere epidemiologică! De fapt, au fost surprinși așa cum sunt, că ignoră normele de protecție sanitară. Regulile de protecție sanitară sunt cea mai sigură metodă de a evita îmbolnăvitrea ca persoană căt și a celor din jur. Dacă te îmbolnăvești îi pui în pericol în primul rând pe cei apropiați. Este o chestiune de responsabilitate individuală", a afirmat Orban.

Imagini cu liderul PSD Marcel Ciolacu, în restaurantul unei pensiuni, nerespectând măsurile de distanţare socială au fost difuzate sâmbătă seară de Realitatea Plus.

Marcel Ciolacu a explicat, referitor la imaginile apărute cu el la restaurantul unei pensiuni din Sărata Monteoru, că judeţul Buzău este în scenariul verde şi este permisă operarea restaurantelor în interior. Liderul PSD a mai spus că va plăti amenda şi că nu este obligatorie purtarea măştii în interior şi că a luat masa alături de familie, iar la un moment dat au venit mai mulţi colegi la masă.

„Ştiu că nu ar fi trebuit să se întâmple acest lucru, chiar şi pentru câteva minute”, precizează Ciolacu. Preşedintele social-democraţilor adaugă că Orban şi PNL folosesc Poliţia Română în scopuri politice şi subliniază că nu a văzut nicio conferinţă de presă a poliţiei „atunci când Orban şi miniştrii săi beau şi chefuiau la guvern în timp ce românii erau închişi în case”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img