marți, 23 aprilie, 2024

Radoi nu poate reveni in fotbalul romanesc. Vezi aici motivul

Distribuie:

Publicat:

Mirel Radoi are probleme mari dupa demisia de la Steaua, fostul international roman aflandu-se in imposibilitatea de a reveni in fotbal.

Dornic sa imbratiseze cariera de antrenor, Radoi a negociat in perioada Sarbatorilor cu divizionara secunda FC Brasov, acolo unde era dorit de presedintele Romica Pascu.

Cele doua parti ar fi ajuns la un acord, insa mutarea a picat atunci cand “stegarii” s-au adresat celor de la FRF pentru a obtine o derogare, pentru ca Radoi sa poata lua loc pe banca tehnica.

“Mirel Radoi este in aceeasi situatie ca la Steaua. I-am si explicat lui Romeo Pascu care este situatia si ca nu putem sa-i dam derogare nici in Liga a 2-a. Chiar nu am cum sa-l ajut pe Radoi si ma doare sufletul, dar acesta este regulamentul”, a declarat Dan Apolzan, directorul Scolii de Antrenori din cadrul FRF, pentru Monitorul Expres.

Radoi nu are nici macar carnetul de antrenor si nu poate ocupa regulamentar decat un post de manager sportiv, care i-ar permite sa ia loc pe banca tehnica, insa fara a putea da indicatii in timpul meciurilor.

Fostul stelist face scoala de antrenori in Republica Moldova si spera sa obtina primele diplome in primavara acestui an.

Totusi, pana la licenta Pro, cea care ii permite sa fie antrenor principal in Liga 1, mai are de studiat cel putin doi ani, perioada in care nu ar putea pregati o formatie decat cu derogare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img