vineri, 29 martie, 2024

Radu Oprea dă de pământ cu Dan Barna: ‘Ce mai caută în funcții publice!? Ar trebui să plece’

Distribuie:

Publicat:

Vicepremierul Dan Barna ar fi fost reclamat la Direcția Națională Anticorupție de către Departamentul de Luptă Anti-Fraudă, fiind suspectat de fraudă cu fonduri UE, și a fost ironizat senatorul PSD Radu Oprea, care a amintit că pozițiile copreședintelui USR-PLUS din perioada campaniilor electorale. „Ar fi trebuit să fie plecat deja, dar văd că acum, când e la putere, i-au scăzut foarte mult standardele”

„Eu mă întreb, în conformitate cu standardele morale înalte ale domnului Barna și cu toate zicerile dumnealui dinainte de a fi la putere, de ce mai este astăzi în Guvernul României? Ar fi trebuit să plece – repet, declarațiile domniei sale, standardele înalte ale domniei sale. Nu vorbim despre prezumția de nevinovăție, directiva europeană ne spune foarte clar momentul în care o persoană poate fi considerată vinovată, dar domnul Barna era unul dintre cei mai vocali referitor la moralitate asupra celor care sunt în politică și care ocupă funcții publice. Ar fi trebuit să fie plecat deja, dar văd că acum, când e la putere, i-au scăzut foarte mult standardele”, a declarat Radu Oprea,  miercuri, pe B1 TV, la „Dosar de politician” cu Silviu Mănăstire.

Referitor la posibilitatea ca Dan Barna să aștepte o punere sub urmărire penală sau vreo informare oficială de la DNA înainte de a lua un astfel de gest, senatorul PSD a afirmat:

„Încă o dată, dumnealui, în campanii electorale, era cel mai vocal împotriva celor care doar așa, dacă apărea o știre în presă, erau deja condamnați pentru că erau în politică și, moral, trebuiau să plece. Domnia sa ce mai caută în funcții publice!? Întrebarea e foarte simplă, nu ne-a răspuns. Este evident că dosarul lui a plecat la DNA”.

Continuarea pe bugetul.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img