vineri, 29 martie, 2024

Radu Valcan si Adela Popescu au facut anuntul acum, dupa 4 ani de casnicie: „Ne mutam!”

Distribuie:

Publicat:

Radu Valcan si Adela Popescu formeaza unul dintre cele mai invidiate cupluri din showbiz-ul autohton. Adela a nascut de curand, iar acum este mamica a doi baieti. Bineinteles, Radu Valcan este alaturi de ea in fiecare moment, iar acum planuiesc sa se mute in casa noua.

Adela Popescu a oferit informatia intr-un interviu pe care l-a acordat pentru libertatea.ro.

”Casa exista, dar abia la vara ne vom muta. Suntem fericiti si abia asteptam. Locuinta in care stam acum ne e tare draga si am renovat-o cu dragoste, dar la momentul acela, eram doar noi doi si compartimentarea nu e chiar cea mai potrivita pentru o familie cu doi copii. Casa in care ne vom muta nu e neaparat mare, dar are designul minimalist pe care ni l-am dorit, plus impartirea potrivita pentru familia noastra”, a spus ea.

Intrebata daca bebelusul Andrei o lasa sa doarma noaptea, Adela Popescu a recunoscut ca are deja mai multa experienta.

”Fiind alaptat, reprizele de somn sunt mai scurte. Cu toate astea, a avut intr-o noapte 7 ore legate de somn. Bine, eu nu m-am bucurat de ele, intrucat ultimele trei tot il pazeam sa se trezeasca. Dar e clar ca sunt eu mai pregatita, adica am invatat sa imi dozez energia altfel”.

Adela Popescu a explicat de ce primul copil al cuplului poarta numele de Alexandru

Chiar Radu, sotul Adelei, a dorit ca primul nascut al cuplului sa poarte numele de Alexandru. Iar dezvaluirea a fost facuta, la momentul respectiv, chiar de fericita mamica.

„Numele pe care l-am ales, de fapt a fost o dorinta a tatalui lui… pe baietel, pe bebelus il cheama Alexandru Valcan. E un nume care ii place lui foarte mult, i-a placut dintotdeauna, este si sfant. E un n ume necautat, adica nu ne-am dorit ceva foarte sofisticat, dar, in acelasi timp, are o semnificatie aparte”, a mai spus Adela.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img