News Flash:

Raed Arafat il face praf pe ministrul Educatiei: 'Sa termine cu prostia asta...'

28 Aprilie 2018
885 Vizualizari | 0 Comentarii
s604x0 Raed Arafat

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a declarat joi seara, la evenimentul intitulat Gala Elitelor Medicale Transilvane, ca nu ar trebui sa fie nevoie de doctorat pentru a putea preda in invatamantul universitar.

"Este momentul sa recunoastem aspectele care trebuie sa fie intr-adevar de calitate si aspectele care sunt impuse (...). Convingeti ministrul Educatiei sa termine cu prostia ca pentru a preda trebuie sa ai doctorat. Eu sunt fara doctorat si am multe de transmis (...). Sunt cadre didactice aici. Nu trebuie sa ai doctorat ca sa predai. Sa-mi explice cineva de ce trebuie sa ai doctorat ca sa predai! Sunt multi oameni care n-au si care pot sa transmita mult generatiilor care urmeaza. Si trebuie sa ne uitam la calitate, nu la hartie si la prostia pe care au impus-o unii fara absolut niciun motiv", a spus Raed Arafat in fata celor prezenti la eveniment, dupa ce a primit un premiu din partea organizatorilor, relateaza Agerpres.

Potrivit acestuia, cel putin in domeniul invatamantului medical trebuie sa se renunte la obligativitatea detinerii titlului de doctor pentru cadrele didactice.

"Sper ca Clujul, centru universitar de elita, sa fie cel care merge la ministrul Educatiei si sa spuna ca, cel putin in medicina, sa scoata prostia asta. E o provocare pe care o pun pe masa si sper candva sa vad pe cineva ca o face", a mai spus Arafat.

In cadrul Galei Elitelor Medicale Transilvane au fost acordate 45 de premii, printre cei premiati numarandu-se, "pentru excelenta in sustinerea sistemului medical romanesc", secretarul de stat Raed Arafat si ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, care a lipsit de la eveniment si a fost reprezentata de un consilier.

Gala Elitelor Medicale Transilvane este la a treia editie si este un eveniment organizat de Clujul Elitelor si Ziar Medical.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1226 (s) | 34 queries | Mysql time :0.062233 (s)