vineri, 19 aprilie, 2024

Raluca Podea continuă procesul cu Brigitte Pastramă. A dat-o în judecată pentru calomnie

Distribuie:

Publicat:

Raluca Podea a decis să o dea în judecată pe Brigitte Pastramă, asta după ce vedeta a jignit-o de mai multe ori pe aceasta. Sătulă până peste cap, Raluca Podea a hotărât să-i înainteze proces. 

Raluca Podea nu renunță la procesul pe care l-a înaintat la adresa Brigitte Pastramă, asta după ce vedeta i-a adus numeroase acuzații, ea fiind fosta iubită a lui Florin Pastramă.

Raluca Podea a dat-o în judecată pe Brigitte Pastramă pentru calomnie. Procesul continuă

Chiar în timpul mai multor emisiuni, dar și pe conturile de socializare, Brigitte Pastramă a ținut să o jignească, fapt pentru care Raluca Podea a decis să meargă în instanță și să o dea în judecată pentru calomnie.

În cadrul unui interviu, Raluca Podea susține că acest proces continuă și fiecare trebuie să plătească pentru ceea ce face. Ea speră ca Justiția să facă dreptate în acest caz, iar Brigitte Pastramă să fie bună de plată.

Raluca Podea mărturisește că fiul ei a avut foarte mult de suferit, dar totodată și imaginea sa nu a mai fost curată după ce Brigitte Pastramă i-a adus acele acuzații.

”Nu vreau să comentez acest proces, continuă, e pe rol. Au fost acuzații grave, copilul meu a suferit. Am încredere că Justiția Română îmi va face dreptate. Înainte de scandalul cu ea, aveam o imagine curată, nu am apărut de mână cu vreun bărbat celebru, mi-am crescut singură fiul. Fiecare trebuie să plătească pentru ce face!”, a spus Raluca Podea pentru Ego.ro.

I-ar fi cerut daune de 100.000 de euro lui Brigitte Pastramă

Potrivit sursei citate, Raluca Podea ar fi cerut daune morale în valoare de 100.000 de euro de la Brigitte Pastramă după toate cele spuse, însă nu a vrut să vorbească despre această sumă.

Întrebată ce părere are despre divorțul dintre Florin Pastramă și Brigitte, Raluca Podea a mărturisit că nu o interesează și că nu vrea să mai audă de cei doi, căci sunt de domeniul trecutului și deja i-au făcut rău destul.

”Nu mă interesează divorțul lor, am o altă viață. Nu vreau să mai aud de ei”, a mai zis ea.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img