vineri, 29 martie, 2024

Raluca Pruna il UMILESTE pe Tudorel Toader in razboiul pe recursul compensatoriu: Se poarta ca un figurant

Distribuie:

Publicat:

Fostul ministru al Justiției, Raluca Prună, îl umilește pe Tudorel Toader. În cadrul unei postări pe Facebook, aceasta susține că Toader joacă rolul de figurant în guvernul PSD – ALDE, în condițiile în care nu își asumă responsabilitatea pentru forma finală în care a fost adoptat recursul compensatoriu.

"Adrian Baboi pune punctul pe i: responsabilitatea pentru legea recursului compensatoriu asa cum a fost adoptata este in Parlament. Efectele pe care le vedem sunt consecinta unor amendamente facute in Comisia Juridica din Camera. Uitati-va bine la poze, pentru ca responsabilitatile sunt ale unor deputati care au nume, prenume si chipuri. Si care lucreaza pe banii nostri.

Iar daca unui domn pe nume Toader care se poarta ca figurant in guvernul PSD/ALDE nu ii place ce a iesit, propun sa devina Ministru al Justiției si sa isi asume responsabilitatea acestei demnitati extraordinare. Sa propuna proiecte, sa se bata (in argumente) in Parlament pentru ele. Greu, stiu…", scrie Raluca Pruna pe Facebook.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img