joi, 28 martie, 2024

Ramasite osoase intr-o padure din Vaslui

Distribuie:

Publicat:

Mai multe ramasite de oase umane au fost descoperite intr-o padure din comuna vasluiana Costesti in aceeasi zona in care in urma cu cateva luni s-a prabusit un aparat de zbor de dimensiuni mici.

Descoperirea a fost a unor padurari care participau la o partida de vanatoare si care au apelat serviciul unic de urgenta 112 ca sa instiinteze organele competente si sa demareze o ancheta.

Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Vaslui “La fata locului s-au deplasat politisti ai Serviciului Criminalistic si lucratori din cadrul Serviciului Investigatii Criminale din cadrul Inspectoratului de Politie, care au ridicat ramasitele umane descoperite. Acestea au fost transportate la Spitalul Judetean de Urgenta, unde urmeaza fie efectuata necropsia, pentru a se stabili cauza decesului.”

La momentul producerii accidentului in care a fost implicat aparatul de zbor nu au fost identificate in zona elemente care sa conduca la ipoteza existentei unor victime, in urma prabusirii aparatului de mici dimensiuni. Prima ipoteza luata in calcul a fost ca motodeltaplanul a fost folosit pentru trecerea frauduloasa a frontierei dinspre Republica Moldova cu un transport de tigari de contrabanda.

CITESTE SI :GISAN TUR:Companie specializata in transport international de persoane si colete

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img