joi, 25 aprilie, 2024

Ramona Bădescu, despre criticile primite după ce a devenit mamă la 51 de ani: „Nu m-am simțit judecată”

Distribuie:

Publicat:

Ramona Bădescu a vorbit despre criticile pe care le-a primit după ce a dezvăluit că a devenit mamă la 51 de ani.

Ramona Bădescu a născut în septembrie 2019 un băiat, pe nume Ignazio, într-o clinică privată din Roma. Cunoscuta actriță și cântăreață a vorbit în mai multe rânduri despre faptul că își dorește să aibă un copil.

Ramona Bădescu formează din 2017 un cuplu alături de omul de afaceri Fabio Cali. Vedeta a fost invitată în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” de pe Kanal D și a fost întrebată dacă s-a simțit judecată vreodată de societate pentru că a devenit mamă la 51 de ani. „Nu. Tatăl meu m-a învățat să respect părerile oamenilor, dar nu m-am simțit judecată pentru că sunt o fire destul de liberă și cred că știu ceea ce fac și plătesc pentru acțiunile mele. Aici nu am hotărât eu, ci Dumnezeu să-mi dea acest copil. Aș fi dorit mult mai devreme, dar nu a fost momentul, momentul în care m-am relaxat și am zis: „Gata nu se mai poate!”, a intervenit și a apărut Ignazio.”

Despre cum s-a raportat la acele critici, Ramona Bădescu spune că a învățat să respecte opiniile celorlalți și consideră că nu există o vârstă pentru a deveni mamă. „În societate e normal, mulți au spus că aș fi putut fi bunică, eu pot să spun că aș fi putut fi chiar străbunică, dacă aș fi făcut pe la 20 de ani un copil, dar nu există o vârstă la care să fii mamă sau nu poți să fii judecată pentru că ești sau că devii mamă. E un lucru atât de frumos și minunat, e lucru cel mai important din viața mea, iar eu sfătuiesc ca toate fetele să aibă încredere și să creadă în Dumnezeu, pentru că se poate întâmpla un miracol.”

Ramona Bădescu a făcut declarații emoționante și despre fiul ei, Ignazio, în vârstă de doi ani, despre care spune că seamănă foarte mult cu partenerul ei, Fabio Cali, în ceea ce privește caracterul. „Ignazio e un bulgăre de iubire, e dulce, rușinos. (…) E unic, timid, războinic, e foarte neînduplecat și vrea un lucru atunci. E țâfnos, exact ca taică-su, a luat caracterul lui. Dar a luat sensibilitatea poate de la mine. Îi place să deseneze. Mi-aș fi dorit fetiță, dar Dumnezeu mi-a dat un noroc enorm, nu știu dacă mi-l va mai reda. Dacă mi-l va da, aș fi cea mai fericită mamă, să am un băiat și o fată, așa cum am crescut și eu cu fratele meu”, a adăugat Ramona Bădescu în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai.”

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img