miercuri, 24 aprilie, 2024

Ramona de la Clejani s-a apucat de învățat! Cântăreața vrea să perfecționeze româna

Distribuie:

Publicat:

Ramona de la Clejani s-a apucat să învețe din nou
Ramona de la Clejani are planuri mari, asta pentru că artista urmează să plece timp de două luni în America, acolo unde va avea un turneu. Ea susține că își dorește ca până atunci să se perfecționeze, astfel că s-a apucat de învățat.

Ea susține că și-a luat un profesor cu care speră să învețe cât mai repede cât mai multe lucruri și să ajungă la nivelul de cunoștințe pe care le au și oamenii din preajma sa.

”De pe data de 20 octombrie până pe 20 decembrie dacă ne va ajuta Dumnezeu și nu vor fi alte probleme voi fi în America. Am luat măsuri și tocmai ce mi-am luat un profesor care să mă învețe lucruri despre terapie și dezvoltare personală care îmi va face bine mie și familiei mele”, a spus Ramona de la Clejani, la Antena Stars.

Își dorește să știe engleză și mai bine limba română

Ea are în plan să învețe cât mai multe lucruri, iar printre acestea se numără limba engleză. Ea susține că îi e destul de teamă la cum se va descurca timp de două luni în America, căci nu știe deloc limba de circulație internațională.

Totodată, ea mai vrea să-și perfecționeze și limba română, căci știe că are anumite lipsuri, dar vrea să le îndrepte cât mai curând.

”Având în vedere că eu nu am mers la școală atunci când trebuia, sunt multe lucruri pe care trebuie să le învăț. Viața m-a pus la masă cu oameni de succes și eu îmi doresc să mă pot ridica la nivelul acelor persoane, îmi doresc să fiu pe placul tuturor.

Va fi un turneu, va fi vorba de muzică bineînțeles, am foarte mulți prieteni pretutineni, nu am fost niciodată în America, de asta mi-e teamă și cum o să vorbesc”, a mai zis Ramona de la Clejani.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img