vineri, 29 martie, 2024

Ramona Gabor nu se mai ascunde. Lucreza ca animatoare intr-un club din DUBAI

Distribuie:

Publicat:

Ramona Gabor pretinde ca esteo femeie extrem de fericita in Dubai, raiul milionarilor si locul in care s-a stabilit de ani buni. Si, de asemenea, pretinde ca lucreaza ca si fotomodel… Cu toate acestea, pare-se, lucrurile nu sunt chiar asa, reporterii Spynews.ro afland care este tariful, pentru o noapte, al Ramonei Gabor.

Pe langa prezentarile de moda sau momentele in care face pe manechinul pentru vreun seic putred de bogat, Ramona Gabor lucreaza din greu pentru a se intretine in Dubai, unul dintre cele mai luxoase state ale lumii. Si, sustin surse demne de incredere, diva presteaza din greu in cluburile de lux de acolo pentru a-si castiga painea cea de toate zilele.

Mai exact, de multe ori, ea accepta sa presteze ca animatoare in vreunul dintre cluburi. Iar cea mai recenta asemenea prestatie a fost chiar zilele trecute cand, intr-una dintre zecile de petreceri dedicate Halloween-ului, focoasa domnisoara plecata din Bacau a facut senzatie intr-un costumas de pisicuta rea, machiata corespunzator.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img