sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Rascoala virtuala la Hoceni : sustinatorii primarului vin cu sute de mesaje – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Pe reteaua de socializare, cumnata primarului Vasile Tabara a postat un mesaj emotionant de sustinere a edilului care in viziunea sa este in centrul unui scandal inscenat de alte forte politice, desi au fost descoperite numeroase probe care il incrimineaza pe edil. Vezi mai jos intreaga postare. Sute de persoane au reactionat , iar parerile sunt si pro si contra .

“Sunt cumnata lui Vasile Tabără și sunt mândră de asta. Am fost mândră când îl lăuda o țară întreagă si sunt mândră și acum, am fost mândră când numele județului nu mai apărea doar la categoria celor notate cu minus și sunt mândră și acum, am fost mândră când oamenii care îl cunosc cu adevărat l-au confirmat cu peste 82%de procente din voturi și sunt mândră și acum, am fost mândră când mai finaliza o școală, o grădiniță, un after school, o biserică, o casă pentru niște sărmani, un drum, o aducțiune de apă…și o să fiu mândră mereu. Am fost invidioasă pe sala de sport a comunei, pe grădina de vară, dar tot mândră. Pentru că fapta bună nu poate fi anulată de cei ce dau cu pietre, pentru că realitatea nu poate fi contestată de un contra candidat pe care nu l-a votat nici familia lui. 

Mă aflam odată într-un grup de doamne și a venit vorba despre un articol din presa despre Hoceni. Pentru a evita un moment neplăcut, prietena mea a avertizat glumind: să nu spuneți ceva de rău că ea e cumnata primarului. ,,De rău?! a spus o doamna, am fost acum două toamne acasă, în satul Deleni, la părinți și cand am plecat m-am nimerit în câmp înconjurată de flăcări. Oamenii dăduse foc la vegetație și ca de fiecare dată flăcările scăpase de sub control. Am făcut un atac de panică, simțeam că mașina se încălzise deja și mi-am sunat soțul și i-am spus că eu o să mor. Apoi l-am sunat pe primar. În cîteva minute a fost lângă mine și m-a scos de acolo. Cum să spun de rău?!” Recunosc că primul gând a fost ,,de ce pe primar și nu la 112?”. Apoi am înțeles. Tot din poveștile oamenilor. Toată lumea îl suna pe primar: că era mama bolnava și nu o poate duce la spital, că și-a tăiat mâna, că s-a dărâmat casa, că… Oamenii ăstia nu ies

 în față, oamenii ăștia nu strigă, nu pretind, nu dau cu pietre și nu pentru că se tem ci pentru că e în firea lucrurilor. Așa i-a învățat…,,primarul”

Citeam zilele trecute un articol al lui Umberto Eco despre drama internetului: ,,a fost promovat prostul satului ca purtător de ,,adevăr”. Cel care înainte își spunea părerea doar la birt, după un pahar de vin, și era pus imediat la punct”. Nu spun asta să jignesc pe cineva, argumentez. Un domn care se recomandă ,,un nimeni” a umplut de venin orice articol apărut, cu comentariile sale. O să mă opresc la unul care  explică ura lui pentru ,,primar”: ,,Nesimtzitul” de primar s-a așezat în mijlocul drumului să nu treacă el, șofer pe un camion de mare tonaj, că strica asfaltul proaspăt turnat….. 

 Mulțumesc, domnule Umberto Eco.

Sunt cumnata lui Țabără și sunt măndră de asta. Sunt măndră și pentru că știu ce stă în spatele fiecărei realizări, știu zbaterea, nopțile nedormite, drumurile la capitală pentru a mai rezolva o problemă, pentru a mai obține niște fonduri, știu orele de anticameră făcute la ușile celor de a căror semnatură depindea un proiect, știu nervii când nu iese cum își dorea….și știți ce mai știu?! Stiu că fiul lor, sătul de a mai trăi sub ochiul public și-a luat familia și a emigrat. Și mai știu că și-a vândut recent vechea mașină pe care o deținea de 10 ani și, da , și-a cumpărat BMW. A fost în Germania, da, că era mai ieftină. Și lumea îi sare acum în cap că și-a permis…Ce contează că își permit și cei care au funcții mai puțin plătite, ce contează că își permit și cei care au copii de crescut, de întreținut, ce contează că își permit și cei care dau cu pietre?!

Știți de ce mai sunt mândră că sunt cumnata lui Țabără?! Este una din puținele comune unde satele arată mai bine, sau la fel de îngrijite ca și casa primarului.  Si am simțit toate astea când am fost alături în satul Grumezoia și primul gând a fost: cred că așa începe sfârșitul lumii.

Dacă  a greșit va plăti, va plăti și pentru bacșiș, tocmai pentru că e ,,primarul de la Hoceni” și toți cei ce nu au realizat nimic nici măcar în curtea lor, vor sări să-i ajute căderea, dar eu știu că totul e o înscenare, eu știu că e prea bun să coboare acolo unde vor să-l ducă ceilalți și răman mândră că sunt cumnata lui Țabără. “ scrie Norica Ciobanu – cumnata edilului Vasile Tabara

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img