sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Rasturnare de situatie in cazul Caracal! Gheorghe Dinca, moment revoltator in sala de judecata!

Distribuie:

Publicat:

Dosarul Caracal întâmpină mari dificultăți în ceea ce privește condamnarea lui Ghoerghe Dincă. Pe 11 mai a avut un nou termen in acest proces, iar principalul suspect a facut declaratii cutremuratoare! Cateva persoane au fost scoase din sala de judecata!

Gheorghe Dincă, supranumit ,,monstrul din Caracal”, acuzat în 2019 pentru răpirea, abuzul și uciderea Alexandrei Măceșanu și a Luizei Melencu, a oferit noi declarații la termenul din 11 mai al procesului, care se judecă la Tribunalul Olt. 

Momentul a fost unul deosebit de dificil pentru părinții celor două victime, care au asistat la o relatare complet diferită a lui Gheorghe Dincă, comparativ cu declarațiile inițale, oferite de acesta.

Gheorghe Dincă a venit în sala de judecată cu o variantă greu de crezut, care a provocat și mai multă mâhnire părinților celor două fete, care acuză că asistă la un simulacru de proces. 

Din ultimele declarații ale lui Dincă, acesta a lăsat să se înțeleagă că Luiza și Alexandra erau fete de moravuri ușoare, care obișnuiau să întrețină relații intime contra unor sume de bani. Afirmațiile contrazic flagrant declarațiile oferte de Dincă la începutul procesului, când a recunoscut că le-ar fi ucis pe fete şi le-ar fi ars cadavrele într-un arzător improvizat, notează Adevarul.ro. 

„Monstrul din Caracal” a povesit în detaliu cum a convins-o pe Alexandra Măceșanu în vârstă de 15 ani să întrețină relații cu el. Mama Alexandrei Măceșanu și rudele Luizei Melencu au avut reacții furioase, iar cei din sală i-au reproșat judecătoarei că acceptă relatarea unor „fabulații” în sala de judecată. 

Persoanele din sala de judecată, care asistau la proces, au fost de-a dreptul consternate de faptul că judecătoarea nu numai că nu a întrerupt mărturia lui Dincă, ci chiar l-a încurajat să continue cumplita relatare. Cei care au ripostat au fost scoși din sală și avertizați că vor primi amendă pentru comportamentul lor. 

La termenul din 11 mai al procesului, au existat și alte chestiuni care au revoltat audiența. Unul dintre aspectele cele mai cumplite a fost faptul că Dincă a fost lăsat să povestească această nouă versiune a faptelor, deși nu există niciun fel de dovezi în acest sens. 

Dincă și-a schimbat povestea în mod radical, iar acum susține că nu are nicio legătură cu uciderea fetelor și că acestea ar fi fost răpite de o grupare de proxeneți, cu care nu are nicio legătură.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img