vineri, 29 martie, 2024

RASTURNARE DE SITUATIE in cazul lui Gabriel Tamas: A fost bagat dupa gratii, chiar cand se pregatea sa plece acasa

Distribuie:

Publicat:

Fundaşul echipei Hapoel Haifa, Gabriel Tamaş, în cazul căruia instanţa a hotărât să fie plasat în arest la domiciliu, va rămâne totuşi în arest, poliţia contestând decizia de miercuri, relatează gsp.ro.

Potrivit sursei citate, poliţia a făcut apel la sentinţa iniţială, însă iniţial nu a avut succes. Poliţia s-a adresat apoi din nou unui judecător şi a reuşit să obţină ca Tamaş să rămână reţinut la secţie până duminică.

Fundaşul român a primit vestea chiar în momentele în care se pregătea să meargă acasă, menţionează gsp.ro.

Gabriel Tamaş a fost reţinut de poliţia israeliană în noaptea de luni spre marţi, conducând sub influenţa băuturilor alcoolice un automobil cu viteza de 205 kilometri/oră. Poliţiştii l-au oprit pe Tamaş pentru viteză excesivă, apoi au constatat că internaţionalul român avea o alcoolemie de trei ori mai mare decât cea permisă (0,77 mg/l alcool în aerul exprirat).

Tamaş este în Israel din 2017, la Hapoel Haifa. În acest sezon, el a jucat 23 de meciuri în campionat, marcând două goluri.

Gabriel Tamaş este recunoscut pentru problemele cu alcoolul avute şi scandalurile provocate. În 2013, el a spart uşa unui bloc din Bucureşti şi s-a culcat în scara blocului. Locatarii au alertat poliţia, care l-au dus încătuşat la secţie.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img