joi, 25 aprilie, 2024

Rasturnare de situatie in cazul politistului-pedofil. Noi descoperiri despre Eugen Stan

Distribuie:

Publicat:

Politistul-pedofil, care a socat o tara intreaga dupa ce a agresat doi copii, este implicat si in alte dosare.

Cazul politistului pedofil, Eugen Stan, a provocat un adevarat cutremur in Ministerul de Interne, acolo unde s-a lasat cu demisii si demiteri la nivel inalt. Acum, procurorii se pregatesc sa provoace un nou cutremur in Ministerul de Interne.

Acesta va fi chemat sa dea explicatii in zece alte dosare, existând suspiciuni in privinta sa.

Eugen Stan, agentul de la Rutiera care a agresat sexual copii si femei, pare sa fi fost, in ultimul deceniu, pericol public in Capitala. Anchetatorii care au stat de vorba cu el spun ca pedofilul in uniforma a fost un adevarat ”pradator sexual” si ca victimele sale ar fi in numar mult mai mare decât ceea ce s-a stabilit pâna in prezent, si anume patru fapte in care procurorii spun ca el este autorul.

Citeste si: Politistul pedofil isi plange de mila in spatele gratiilor: "O sa intru in greva foamei!"

Eugen Stan, politistul pedofil, de la Brigada Rutiera a Capitalei, este anchetat in continuare si se pare ca este acuzat de zeci de agresiuni sexuale cu autor necunoscut savarsite in ultimul deceniu in Capitala si chiar in tara. Din arest, agentul de politie incearca sa se apere in felul sau, amenintand cu greva foamei. Motivul? Investigatorii care il ancheteaza ar incerca sa-l acuze de fapte pe care el nu le-ar fi comis.

”Unele fapte le-am recunoscut, eram pe filmari…Dar ei (n.r. investigatorii care ancheteaza cazul) vor sa imi puna in carca tot ce nu s-a rezolvat pana acum. In celelalte cazuri, sunt nevinovat, nu le-am comis eu. O sa intru in greva foamei!”, ameninta din celula politistul pedofil, care se afla de o luna in Arestul Central al Politiei Capitalei, scrie Libertatea.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img