vineri, 26 aprilie, 2024

Rasturnare de situatie in cazul tanarului impuscat in cap de un politist la Vaslui. Cine era victima si ce facuse agentul de la Rutiera

Distribuie:

Publicat:

Apar noi informatii in cazul tanarului impuscat accidental in cap de un politist de la Rutiera, in Vaslui.

Victima, care a decedat din cauza ranii, este nepotul fostului sef al Biroului Rutier Vaslui, Iulian Munteanu. Pe de alta parte, agentul caruia i s-a descarcat arma ar fi contribuit la demiterea subcomisarului.

Surse din randul anchetatorilor, citate de Mediafax, arata ca victima, Adrian Munteanu, este nepotul fostului sef al Biroului Rutier Vaslui, Iulian Munteanu.

De asemenea, Mihai Vizitiu, politistul a carui arma a provocat decesul tanarului este tocmai agentul care l-ar fi denuntat la DNA pe subcomisarul Munteanu, pentru coruptie, mai arata sursele citate.

Ancheta in cazul tanarului impuscat a fost preluata de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Vaslui, care vor face incadrarea juridica a faptei in urma stabilirii imprejurarilor in care s-a produs moartea lui Adrian Munteanu.

Iulian Munteanu si-a pierdut functia de sef al Biroului Rutier Vaslui, fiind arestat o vreme pentru fapte de coruptie, printre denuntatorii sai fiind agentul Mihai Vizitiu.

Procesele sale verbale au cantarit decisiv in arestarea acestuia, iar dosarul de coruptie in care Munteanu este cercetat se afla pe rol la Tribunalul Vaslui.

Reamintim ca Adrian Munteanu era urmarit joi de politistii de la Rutiera, acestia avand informatii cum ca barbatul conducea desi avea permisul suspendat.

El era cercetat in mai multe dosare, pentru incalcarea legislatiei rutiere.

Purtatorul de cuvant al IPJ Vaslui, Silvia Manta, a spus ca incidentul s-a petrecut in zona industriala a municipiului Vaslui, ranitul fiind preluat de un echipaj medical.

Barbatul aflat la volanul unui autoturism, la vederea masinii de politie a efectuat manevra de mers inapoi, dupa care a coborat din masina si a incercat sa fuga. Colegul nostru a mers dupa barbat si l-a somat sa se opreasca, avertizand ca va face uz de arma.

La un moment dat, barbatul a fost prins de umeri pentru a fi imobilizat de politist, moment in care arma s-a declansat accidental, ranindu-l pe barbat in zona capului. Acesta a fost prelu

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img