joi, 28 martie, 2024

RAZBOI TOTAL – Tudorel Toader a RESPINS cererea de acreditare a unui jurnalist care l-a scos din sarite cu intrebari

Distribuie:

Publicat:

Se întâmplă în România anului 2019. Un jurnalist de la Pro TV nu mai are acces în Ministerul Justiției, după ce l-a scos din sărite pe ministrul Tudorel Toader, care i-a promis că va lua măsuri pentru a nu mai fi deranjat cu întrebări.  'Ministerul Justiției refuză nejustificat să mă mai acrediteze dupa ce în repetate rânduri Tudorel Toader mi-a spus că îmi va interzice accesul în minister, revoltat de întrebările mele deranjante!'a scris Ovidiu Oanță pe Facebook.

Ministrul Justiției a făcut un scandal monstru la prezentarea raportului celor 2 ani de manda, după ce a  fost întrebat, la finalul declarației de presă, la care nu a vrut să i se adreseze întrebări, ce note își acordă și dacă va propune premierului revocarea sa din funcție.

”Am pe masă solicitările de reacreditare pe anul 2019. Dacă nu dați curs la formulelor protocolare de acreditare, voi acționa în consecință. Vă rog să respectați ce am convenit.”, a spus Toader.

”Ce note v-ați dat?”, ”Ce credeți că ați făcut rău justiției în acești 2 ani?” și ”Veți propune revocarea dvs din funcția de ministru al justiției?”, au fost doar câteva dintre întrebările adresate de reporterii acreditați și care l-au deranjat pe Toader.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img