vineri, 29 martie, 2024

Razie in zona Pietei Sfantul Ilie din BARLAD

Distribuie:

Publicat:

Politistii barladeni au intocmit dosare penale pe numele a doua persoane care  comercializau bunuri provenite din contrabanda si articole pirotehnice pentru care sunt impuse restrictii prin lege, din motive de ordine si siguranta publica.

Politistii din cadrul Biroului de Ordine Publica Barlad, impreuna cu jandarmi din cadrul Inspectoratului Judetean de Jandarmi Vaslui au desfasurat o actiune in zona Pietii Sfantul Ilie, din municipiul Barlad. A fost identificat M. Catalin, in varsta de 46 ani, din municipiul Barlad care oferea spre vanzare 200 tigarete avand timbru de accizare din Republica Moldova, bunuri provenite din infractiunea de contrabanda. Pe numele acestuia a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda, fapta prevazuta de art. 270 alin.3 din Legea 86/2006 privind Codul Vamal.

De asemenea, politistii l-au depistat si pe S. Costica, in varsta de 37 ani, domiciliat in municipiul Barlad care detinea in vederea comercializarii 360 petarde Politistii au intocmit pe numele acestuia dosar penal in conformitate cu prevederile Legii 126/2005 privind regimul materiilor explozive.

Reamintim faptul ca efectuarea de operatiuni cu articole pirotehnice fara drept constituie infractiune si se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la un an sau cu amenda.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img