vineri, 19 aprilie, 2024

Reacția furibundă a lui Gabi Bădălău, după ce a fost făcut “analfabet”. Cum a înjurat o urmăritoare pe Instagram

Distribuie:

Publicat:

Gabi Bădălău a răbufnit recent în mediul online, asta după ce o urmăritoare de pe Instagram l-a făcut "analfabet". Afaceristul a fost cel care nu s-a putut abține și i-a răspuns cu "aceeași monedă", având un limbaj licențios. Iată ce a transmis Gabi Bădălău!

Tensiunile apar din ce în ce mai des în viața lui Gabi Bădălău, iar drept dovadă stau imaginile postate pe rețelele de socializare. Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au făcut acuzații grave pe rețelele de socializare, iar de această dată o urmăritoare a afaceristului a fost cea care l-a făcut ''analfabet''.

Gabi Bădălău, reacție furibundă pe rețelele de socializare

Gabi Bădălău a răbufnit recent pe contul său personal de Instagram, asta după ce o urmăritoare a fost cea care l-a făcut "analfabet" atunci când afaceristul a postat detalii din scandalul cu Claudia Pătrășcanu. Gabi Bădălău nu s-a putut abține și a răspuns cu aceeași monedă respectivei, iar mesajul a fost făcut public chiar de către afacerist.

''Materialul clientului… După ce această "doamnă" jignește, am considerat să-i răspund cu aceeași monedă.''a scris Gabi Bădălău la fotografia în care este jignit.

Gabi Bădălău, prima reacție după ce Claudia Pătrășcanu i-a adus acuzații grave

După ce Claudia Pătrășcanu a postat pe rețelele de socializare înregistrările în care atât ea, cât și mama ei sunt înjurate, Gabi Bădălău a fost cel care și a spus și el punctul de vedere pe contul său de Instagram. Claudia Pătrășcanu susține că cei mici sunt învățați să vorbească urât și să se comporte neadecvat.

''Fosta mea soție a postat pe rețelele de socializare un mesaj vocal nu tocmai frumos pe care l-am trimis eu și pentru care îmi cer scuze. Mesaj trimis după ce am aflat că mi-a pus în casa mea și a părinților dispozitive de înregistrare și pe care le trimite la presă după mail-uri anonime, după zeci de înjurături, blesteme, plângeri la poliție.

Și toate astea fără motiv, doar pentru că vrea bani din ce în ce mai mulți. Menționez faptul că de față cu copiii nu am avut niciodată un astfel de limbaj, ei o pot suma pe mama lor la orice oră își doresc atunci când sunt în vacanță la mine’’, a scris Gabi Bădălău pe rețelele de socializare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img