vineri, 29 martie, 2024

Reacţia lui Nelu Tătaru despre acuzaţiile lui Vlad Voiculescu privind raportarea greşită a morţilor COVID: La supărare putem spune multe

Distribuie:

Publicat:

Fostul ministru al Sănătăţii, Nelu Tătaru, a spus că platforma CoronaForms dă cu exactitate numărul deceselor de COVID-19 şi cauza lor, referindu-se la declaraţiile lui Vlad Voiculescu, privind raportarea greşită. Tătaru a precizat că „la supărare spunem multe”.

Întrebat, sâmbătă, la Digi 24, cât afectează criza politică imunizarea, Nelu Tătaru, fost ministru al Sănătăţii, în guvernul liberal condus de Ludovic Orban, a spus că afectează cu atât mai mult cu cât se creează neîncredere în populaţie.

„Afectează şi afectează în condiţiile în care venit cu diverse informaţii pe piaţă, cu anumite lucruri care pot crea neîncredere în populaţie. Eu spuneam anul trecut că trebuie să rămânem, în criza sanitară, profesionişti. Şi trebuie să rămânem statutari unor idei în care pacientul contează populaţia contează, sănătatea contează. Cred că mai avem jumătate de an în care toţi trebuie să punem umărul să ieşim din această criză sanitară şi apoi putem să facem şi politică”, a spus Tătaru.

 

Sursa: zf.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img