joi, 18 aprilie, 2024

Reacția virală a lui Tzancă Uraganu, după ce a primit bani de la un rocker, în timpul unui concert: „A venit aici să asculte manele”

Distribuie:

Publicat:

O serie de imagini cu Tzancă Uraganu au devenit virale pe internet, asta după ce a primit bani de la un rocker, pentru o dedicație.

Tzancă Uraganu face furori peste tot pe unde merge, iar atunci când este invitat la un eveniment pentru a întreține atmosfera, show-ul este la el acasă. Ei bine, așa s-a întâmplat și recent, căci prezent în cadrul unui eveniment, artistul a primit bani de la un tânăr, care este fan al muzicii rock, pentru o dedicație. 

Băiatul a scos imediat portofelul în fața cântărețului pentru a-i da o sumă de bani, iar manelistul a rămas surprins. Ei bine, de precizat este că, întreaga scenă a fost filmată, iar imaginile s-au viralizat rapid.

Tzancă Uraganu a primit bani pentru dedicații, chiar de la un rocker

Nu mai este un secret pentru nimeni că, Tzancă Uraganu se numără printre cei mai iubiți și apreciați artiști de la noi din țară, iar în urmă cu ceva timp, chiar cântărețul a declarat că este conștient

de faptul că muzica lui bucură o mulțime de suflete, indiferent că este vorba despre evenimente sau despre piesele de pe YouTube.

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img