marți, 23 aprilie, 2024

Reactia lui Dragnea dupa intalnirile premierului Tudose de la Bruxelles

Distribuie:

Publicat:

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat,miercuri, ca premierul Mihai Tudose a fost multumit de intalnirile “foarte bune” pe care le-a avut la Bruxelles, dar si “mahnit” de afirmatiile denigratoare facute de un europarlamentar roman, marturisind ca l-a “rugat” pe premier sa treaca peste asta.

“De data asta nu o sa stau fara sa reactionez, se lucreaza, se lucreaza serios la documente si vor fi, intr-adevar, sesizate institutiile statului, pentru ca se face mult prea mult rau. Vorbeam in seara asta cu premierul Tudose si era pe de-o parte multumit pentru ca a avut intalniri bune la Bruxelles, chiar foarte bune, dar pe de alta parte era mahnit si era firesc sa fie mahnit pentru ca, chiar in timpul in care avea intalniri, un europarlamentar de acolo dadea interviuri foarte urate, denigratoare la adresa Guvernului, la adresa Romaniei, iar asa ceva sa stiti ca nu face nimeni, nicaieri”, a declarat presedintele PSD, Liviu Dragnea, la Romania TV.
Liviu Dragnea a afirmat ca l-a indemnat pe Mihai Tudose sa treaca peste acest lucru.
“L-am rugat pe premier sa treaca peste asta, sa inteleaga ca este o perioada peste care eu sper ca vom trece, pentru ca in nicio tara acest tip de atitudine a unor institutii nu a durat foarte mult, nu a durat. La un moment se inchide aceasta atitudine, cei care au gresit in acele perioade au platit si au platit dur si tara respectiva a revenit la normalitate”, a spus liderul PSD. Mediafax.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img