joi, 28 martie, 2024

Reactia Simonei Halep dupa victoria in fata rivalei Maria Sarapova

Distribuie:

Publicat:

Simona Halep (1 WTA) a invins-o dramatic pe Maria Sarapova (40 WTA), scor 4-6, 6-1, 6-4, calificandu-se in ultimul act al turneului Premier 5 de la Roma. La finalul unei intalniri foarte disputate, constanteanca a explicat jocul rusoaicei, dar si cat de mult a ajutat-o interventia lui Darren Cahill.
Ca de obicei, Sarapova a apelat la tertipurile clasice: trasul de timp in timpul serviciului sau pauza prelungita dintre seturi. Totusi, Simona Halep si-a pastrat cumpatul, l-a chemat pe Darren Cahill pentru a o linisti si a rasturnat cursul jocului, iar la final a recunoscut ca i-a fost greu impotriva adversarei: "E intotdeauna greu cand joc impotriva ei. Joaca foarte plat si e greu sa returnez mingile, dar am fost increzatoare ca am suficienta putere sa pot castiga meciul. Nu m-am gandit prea mult la faptul ca am pierdut primul set, am ramas concentrata pe ce aveam de facut."

Simona a profitat din plin de interventia antrenorului australian, fiind momentul cand a schimbat si tactica: "On court coaching-u a fost foarte bun, apoi am schimbat tactica si totul a mers foarte bine pentru mine", a declarat Halep la finalul intalnirii, in urma careia s-a calificat in finala de al Roma.

Halep se va lupta duminica pentru trofeu cu Elina Svitolina (4 WTA), intr-o reeditare a finalei din 2017.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img