vineri, 19 aprilie, 2024

Reactie dura a Adrianei Bahmuteanu. „In ce tara civilizata Protectia Copilului se opune ca doi copii sa fie dusi la psiholog”

Distribuie:

Publicat:

Vedeta de televiziune Adriana Bahmuteanu a transmis un mesaj extrem de dur in mediul online. Aceasta este nemultaumita deProtectia Copilului, care nu a aprobat ca baietii ei sa faca terapie la psiholog.

Adriana Bahmuteanu are doi copii, Maximus si Eduard. Baietii sunt rezultatul mariajului pe care Adriana Bahmuteanu l-a avut cu omul de afaceri Silviu Prigoana. In urma procesului pe care l-a avut cu fostul ei partener de viata, Adriana Bahmuteanu nu mai are dreptul sa-i tina la ea acasa pe cei doi copii. Instanta de judecata a decis stabilirea domiciliului acestora la tata, asa cum ceruse Silviu Prigoana. Insa, custodia asupra celor doi copii ramane in continuare comuna.

Despre situatia celor doi copii ai sai a comentat Adriana Bahmuteanu intr-o postare pe care a facut-o pe contul sau de Facebook:

„Va rog sa imi spuneti si mie in ce tara din lumea civilizata Protectia Copilului se opune, la cererea mamei, ca doi copii sa fie dusi la psiholog sau unde este nevoie pentru sanatatea lor.

Asta mi s-a intamplat mie!!! Dupa ce am depus un teanc de plangeri, sesizari si rugaminti, DGASPC Sector 5 a considerat ca nu este necesar sa ducem copiii la terapie!!! Mai multe detalii in orele urmatoare!!!”."

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img