vineri, 19 aprilie, 2024

Recomandări care te vor ajuta să câştigi la casino

Distribuie:

Publicat:

Jucător amator sau profesionist, nu contează în ce categorie te încadrezi, îţi vei dori mereu să câştigi cât mai mult la jocurile de noroc din cazinouri. Da, la jocurile de noroc ai nevoie de… noroc că să câştigi, însă sunt multe strategii şi trucuri pe care le poţi pune în aplicare ca să câştigi mai uşor la cazinou. În continuare vom detalia doar câteva dintre cele mai populare şi mai utile dintre acestea.

Începe cu un plan de joc. Evită să te jocuri diverse jocuri de noroc până când nu înţelegi bine cum funcţionează şi ce câştiguri îţi pot aduce. Testează în diverse softuri, pe diverse platforme gratuite toate jocurile de noroc pe care le vei juca, vezi ce câştiguri, bonusuri sunt, dacă ai jackpot, fă un plan înainte de o sesiune de gaming în care pariezi şi de abia când ai totul bine pus la punct şi testat poţi să mergi la cazinoul fizic sau să intri pe platformele on-line şi să joci.

Alocă un buget fix şi fă o recunoaştere a cazinourilor înainte

Stabileşte un buget clar înainte de a merge la cazinou, de a intra pe platforme on-line. Fixează o sumă pe care eşti dispus să pariezi, vezi cât eşti dispus să pierzi, pentru că la jocurile de noroc se şi pierde mult. Aşa nu vei fi tentat să tot pariezi când nu ai suficienţi bani şi să rişti să pierzi tot. Alegi mai bine ce jocuri vrei să joci dacă ai un buget în care trebuie să te încadrezi şi ai şanse de câştig mai mari.

Dacă mergi în cazinouri fizice fă o vizită de recunoaştere pe timp de zi. Cazinourile fizice sunt construite în interior în aşa fel încât să te păcălească şi să petreci acolo cât mai mult timp. Nu ai ceas, nu ai ferestre, ai mai multe „labirinturi” de jocuri de noroc, aşa că e greu să te orientezi şi să îţi menţii concentrarea pe ce se întâmplă în jurul tău. Alege o perioadă pentru vizitare când nu e foarte aglomerat şi analizează toate detaliile dacă ai de gând să mergi noaptea la cazinou.

Renunţă să mai joci când nu e niciun risc să pierzi tot ce ai câştigat. Ai câştigat bani mulţi, retrage şi pleacă din cazinou. Cazinourile vor vrea să îşi recupereze banii, aşa că vei fi tentat să mai joci poate, poate apare şi un jackpot consistent. Unele cazinouri îţi vor oferi şi multe facilităţi gratuite, camere, mese, cadouri doar ca să joci în continuare toţi banii pe care i-ai câştigat. Pleacă din cazinou oricât de multe tentaţii apar şi vei rămâne cu tot ce ai câştigat.

Jocurile de noroc de masă îţi vor aduce bani mai mulţi; evită jocurile tip păcănele prea colorate

Evită jocurile colorate, cu multe lumini pentru că vei pierde la greu. Nu alege jocurile care te atrag vizual, auditiv pentru că vei avea şanse minime de câştig şi şanse maxime să pierzi tot. Mergi pe jocuri mai liniştite, care nu au atât de multe artificii pentru a te face să joci la nesfârşit până pierzi tot ce ai la tine. Dacă totuși vrei să joci pentru că-ți plac, testează-ți norocul cu oferte ca Slotv rotiri gratuite, unde nu este obligatoriu sa depui ca să joci.

Alege jocurile de noroc de masă în locul păcănelelor pentru câştiguri mai bune. La păcănele pierzi pe bandă rulantă până câştigi ceva. La jocurile de masă, dacă ai experienţă şi le înţelegi poţi avea câştiguri bune şi mai dese, fără risc şi fără efort prea mare.

Mize mai mari pentru plăti mai mari. Dacă plasezi mai multe mize mari scazi sensele „casei” să câştige pentru că nu permiţi să aibă mai multe oportunităţi să îţi câştige banii. La blackjack ai cele mai mari şanse de câştig, la Roata Norocului sau păcănele şansele să pierzi sunt extrem de mari şi câştigurile apar foarte rar.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img