joi, 28 martie, 2024

Recompensa URIASA pe capul unui iesean care a santajat o afacerista de top! Povestea iti taie rasuflarea

Distribuie:

Publicat:

In aceasta dimineata, presa din Statele Unite ale Americii a anuntat faptul ca un Iesean este in topul celor mai urmariti infractori din lume • Pe urmele sale se afla unii dintre cei mai buni specialisti din cadrul FBI • Este acuzat de comiterea unor fapte ingrozitoare impotriva unei femei de afaceri din America • Acesta, impreuna cu inca doi prieteni, ar fi incercat sa comita un jaf desprins parca dintr-un scenariu de film

Stefan Alexandru Barabas este unul dintre cei trei romani care au atacat, in 2007, o femeie de 65 de ani, cu o avere de 200 de milioane de dolari, din Connecticut. Desi cazul s-a petrecut acum 5 ani, politistii americani au anuntat acum recompensa pentru romanul din Iasi.

"FBI ofera o recompensa de pana la 10.000 de dolari pentru informatii care sa duca la arestarea lui Stefan Alexandru Barabas, pentru presupusa implicare in violarea de domiciliu si tentativa de extorcare cu suma de 8,5 milioane de dolari a unei femei din South Kent, Connecticut", au anuntat autoritatile americane.

Acesta, impreuna cu un alt roman, a sechestrat-o pe milionara Anne Bass, cu ajutorul majordomului ei, Emanuel Nicolescu. Impreuna cu prietenii sai, acesta a legat-o pe femeie si pe partenerul ei, apoi le-a injectat o substanta asa-zis letala si i-au amenintat ca vor muri in 24 de ore, daca nu platesc 8,5 milioane de dolari pentru un presupus antidot.

Pana la urma, romanii si-au abandonat planul, dar cazul lor a ajuns in justitie. Nicolescu a primit 50 de ani de inchisoare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img