vineri, 26 aprilie, 2024

Reea și iubitul, la un pas de moarte, după ce mașina în care se aflau a luat foc. Un bărbat i-a anunțat de incendiu

Distribuie:

Publicat:

Influencerița Reea și iubitul ei au fost la un pas de moarte, asta după ce mașina în care cei doi se aflau a luat foc. Aceștia au fost anunțați de o persoană că vehiculul lor e în flăcări, iar ulterior bărbatul a dispărut. Bruneta consideră că bărbatul era un înger trimis să-i salveze. Reea și Florin, partenerul său de viață, au trecut prin clipe de coșmar în urmă cu o zi, atunci când mașina celor doi a luat foc în timp ce se aflau pe șosea și mergeau către mama tânărului. În direct la Antena Stars, cei doi au vorbit despre momentul în care ar fi putut să-și piardă viața.

Reea susține că un bărbat a oprit lângă mașina lor și le-a transmis cu mult calm că mașina lor e în flăcări și trebuie neapărat să iasă din ea. Influencerița consideră că e vorba despre un înger, căci la scurt timp acesta a dispărut și nu mai știe nimic de el.

”Eram pur și simplu pe stradă, mergeam la mama lui Florin în vizită și dintr-o dată lângă noi a oprit o mașină cu un domn cu părul alb, ne-a făcut semn din deget să dăm geamul în jos. A doua zi trebuia să băgăm mașina în service, iar cu zâmbetul pe buze ne-a spus că a luat mașina foc. Nu știam unde să parcăm, lângă era o conductă de gaze. Am mai mers 20 de metri, am parcat în fața unei porți, în momentul acela a luat foc în câteva secunde. Ne-am dat jos din mașină și a luat foc. Efectiv domnul acela a fost un înger”, a spus Reea la Antena Stars.

Mașina a izbucnit în flăcări imediat

Cei doi au mai spus că le-a fost foarte teamă ca nu cumva autoturismul să explodeze, însă susțin că pompierii au acționat imediat și au reușit să stingă incendiul în doar câteva minute. Cu toate astea, Reea și iubitul nu înțeleg ce s-a întâmplat și care a fost cauza ce a determinat izbucnirea incendiului.

”Eu am luat-o la fugă, țipam la Florin în timp ce vorbeam cu poliția să fugă, ne era frică să nu sară în aer. Mașina era o mașină sport ce permitea să ai un mers agresiv, nu avea probleme. Un domn pompier ne-a spus că ar fi putut fi un scurt-circuit. Ne-am speriat pentru viața noastră, nimic nu contează, viața noastră e cea mai importantă, viața o putem pierde într-o secundă. Nu a explodat mașina căci au venit pompierii la timp”, a mai spus Reea și iubitul ei la Antena Stars.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img