vineri, 29 martie, 2024

Regimul de viata al Roxanei Ionescu. „Nu-mi plac persoanele care spun ca mananca o cireasa si o capsuna si slabesc”

Distribuie:

Publicat:

Roxana Ionescu are acum o silueta aproape perfecta, dar a facut si face eforturi pentru a arata cat mai bine.

Roxana Ionescu, care are o mama la fel de frumoasa ca ea, este cunoscuta publicului larg de pe vremea cand era Mama-Natura la emisiunea Ciao Darwin, prezentata de dan Negru la Antena 1. la acea vreme, blonda starnea fanteziile barbatilor cu formele ei mai mult decat voluptuoase.

In timp, insa, Roxana Ionescu si-a dorit sa mai slabeasca si a reusit, ajungand sa aiba un trup cu forme foarte bine conturate si o silueta de vis.
Despre regimul ei de viata povestea vedeta intr-un interviu pentru revista taifasuri.

„Am aceeasi greutate din 2006, de cand am vazut ca ceva nu e in regula cu corpul meu si am slabit. Am invatat sa mananc sanatos si nu fac nimic altceva. Nu-mi plac persoanele care spun ca mananca o cireasa si o capsuna si slabesc. Eu mananc la ore fixe, trei mese pe zi, putin, cat sa ma satur, salate, supe, gratar, peste, iaurturi. Nu mananc prajit, dar uneori imi fac poftele cu cartofi prajiti, paste, dar aceste pofte „nocive” mi le fac o data pe saptamana, la masa de pranz, de obicei sambata. Mananc si dulciuri, sunt „umana”.
La sala, in mod normal, merg de trei ori pe saptamana, anormal, n-am ajuns de cateva luni, dar compensez, pentru ca sunt o persoana activa. Fac acasa exercitii, abdomene, ma mai apuca in hoteluri, dansez pana transpir, mai folosesc cate o crema anticelulitica si-mi fac masaj daca nu reusesc sa ajung la salon. O crema nu face minuni, o dieta fara sala, la fel, nu va face nimic, nici sala fara dieta, trebuie sa existe un echilibru in toate.

Putin din fiecare si treptat se simte, se vad rezultatele. Eu asa mi-am schimbat stilul de viata. Am vazut ca, daca tot am muncit si am obtinut un rezultat prin dieta, am zis sa nu mai mananc prostii, apoi sa-mi intretin si muschii la sala si, daca tot o fac si pe asta, sa nu mai am nici celulita. Si tot asa, un cerc de motivari”, afirma Roxana Ionescu, care a fost casatorita si a divortat.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img