vineri, 26 aprilie, 2024

Remediul cu vinete, pentru artrita

Distribuie:

Publicat:

Odata cu inaintarea in varsta, foarte multe persoane incep sa aiba probleme cu artrita si cu dureri la nivelul incheieturilor.

Multe persoane experimenteaza ani intregi dureri ingrozitoare, fara ca sa poata face ceva.

Aceste dureri pot fi insuportabile pentru toti cei care le experimenteaza pe „pielea” lor. Multe persoane apeleaza la creme si la medicamente, insa efectele sunt doar pe termen scurt.

Stii deja cate efecte adverse au pastilele si cremele, iar tot mai multe persoane apeleaza la remedii naturiste.

Un remediu vechi naturist promite nu doar ca elimina durerile si artrita, ci vindeca si boala. Ce este grozav la acest remediu este faptul ca poti trata boala atat pe interior, cat si pe exterior.

Pentru a prepara remediul pentru uzul intern, tot ce trebuie sa faci este sa iei o vanata de marime medie, sa o speli foarte bine, sa o tai in bucatele, apoi sa o pui sa fiarba intr-un vas cu un litru de apa. Lasa sa se raceasca remediul la temperatura camerei.

Strecoara si pune la frigider 750 de milititri, iar restul de 250 de ml aplica-l ca uz extern.

Consuma in fiecare zi preparatul, timp de 20 de zile, pentru a scapa de artrita

Pentru a prepara remediul pentru uz extern, ai nevoie de aceleasi ingrediente (o vanata de marime medie si 1 litru de apa), la care adaugi si 50 de ml de ulei de masline. Amesteca cei 250 de ml pe care i-ai pastrat din primul remediu cu uleiul de masline, apoi pune amestecul obtinut intr-un borcan, la frigider.

Pentru uz intern: consuma 250 de ml din amestec pe stomacul gol, 250 de ml la pranz si 250 de ml la cina.

sursa:revistateo

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img