joi, 25 aprilie, 2024

Remorca radiata din circulatie, descoperita in P.T.F. Albita

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita  efectueaza cercetari cu privire la un cetatean roman care conducea o remorca radiata din circulatie.

In data de 16 noiembrie, in jurul orei 21.40, in Punctul de Trecere a Frontierei Albita, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control necesare trecerii frontierei, S.S., cu cetatenie romana si R. Moldova, in varsta de 30 de ani, conducand o autoutilitara, inmatriculata in Romania si o remorca marca Hulco Medax, ce avea aplicate placute de inmatriculare germane.
„Existand suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control pentru remorca in cauza, lucratorii nostri au efectuat verificari suplimentare, ocazie cu care au constatat ca mijlocul de transport figureaza ca fiind radiat din circulatie de autoritati, incepand cu data de 19.12.2019.” declara cei din cadrul I.T.P.F. Iasi

In cauza, politistii de frontiera efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de  tractarea unei remorci neinmatriculate sau neinregistrate ori cu numar fals de inmatriculare sau inregistrare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img