vineri, 29 martie, 2024

Replica pe care Lidia Buble nu a mai dat-o niciodata. „Bietul Razvan! Eu vi-l las, ma, dar nu vrea”

Distribuie:

Publicat:

Lidia Buble a reactionat vehement. Artista le-a replicat celor care comenteaza pe marginea relatiei dintre ea si Razvan Simion.

Desi sunt inainte de multi ani, cantareata Lidia Buble si prezentatorul de televiziune Razvan Simion inca starnesc vii comentarii cu povestea lor de dragoste.
Satula de comentariile care se fac pe marginea relatiei lor, Lidia Buble a replicat dur.

„Voi v-ati gandit o secunda cat de tare sunt eu? Din moment ce… cu toate defectele astea pe care le am reusesc sa fac tot ce vreau. Sunt cateva doamne atata de curioase aici, pe Instagram. Nu va raspund, fierbeti, fierbeti la foc mic si sigur”, a spus Lidia Buble, potrivit spynews.ro.

 „Si nu va zic cate domnite il plang pe Razvan. Bietul Razvan! Vai, Razvan deci nu stiu cum mai poate… Bai fetelor, dar eu vi-l las, ma, dar nu vrea.

Mai Razvane, sincer, cu toata sinceritatea iti spun. Te credeam mai sanatos la cap. Fata asta, asa profita de tine, ma. Ma de tot! Razvane, deci nu! M-ai dezamagit total. Pe asta nu o inghit, pe asta nu o accept, cu asta nu pot sa traiesc, deci nu se mai poate. Nu! Barbatul ala merita mai mult.

E adevarat ca… merita mai mult, ce sa zic. Dar uite ca se multumeste cu putin, ce sa vezi”, a mai afirmat cantareata.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img