marți, 16 aprilie, 2024

Reteta unui medic din Satu Mare i-a lasat cu gura cascata pe toti! Farmacistii au inmarmurit. Ce a scris doctorul

Distribuie:

Publicat:

Un barbat din Satu Mare s-a gasit intr-o situatie incredibila care, potrivit studiilor, chiar este una grava, des intalnita, si care ucide sapte mii de oameni pe an! Surprinzator este faptul ca motivul principal se leaga chiar de medici, adica cei care ar trebui sa salveze vieti!

Totul se leaga de scrisul unui medic din Satu Mare care a pus in mare incurcatura pe toti farmacistii care au intrat in contact cu o reteta eliberata de el. Toti au incercat fara noroc sa o descifreze, dar sarcina s-a dovedit imposibila… Nimeni nu a putut intelegea ce scrisese! Tocmai de aceea, reteta a si devenit virala pe retelele de socializare. Fiica pacientului a postat pe o retea de socializare reteta prescrisa la sfarsitul saptamanii trecute, cu precizarea ca, cel mai probail, doctorul care i-a scris tatalui sau medicamentele a facut studiile in Japonia sau China, noteaza digi24.ro.

„Nu stiu daca domnul doctor (a carui stampila e pe bilet) a facut studiile in China sau Japonia, dar in Romania e foarte greu de descifrat, drept urmare farmacistele au stiut sa ne dea, cu greu, doar un singur medicament”, se arata in mesajul fiicei pacientului.

„Probabil ca graba a fost de vina, probabil ca medicul are un scris mai putin clar sau descifrabil, cert e ca intentia dansului a fost buna, in ideea in care a vrut sa ajute pacientul respectiv”, este de parere Adrian Marc, managerul Spitalului Judetean Satu Mare, potrivit spynews.ro.

Iata reteta, dar si alte doua marturii despre astfel de cazuri:

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img