vineri, 29 martie, 2024

Retineri masive in Republica Moldova. Vezi detalii

Distribuie:

Publicat:

Au inceput retinerile masive in Republica Moldova imediat dupa alegeri. 30 de persoane au fost retinute, pana la aceasta ora, in cadrul operatiunii de azi de la posturile vamale Leuseni si Sculeni. Este vorba despre 14 vamesi, 3 politisti de frontiera, 6 operatori economici si 7 soferi, anunta ofiterul de presa al CNA, Angela Starinschi.

Serviciul Vamal s-a autosesizat in urma perchezitiilor operate de catre ofiterii CNA si procurorii anticoruptie in punctele de trecere a frontierei Leuseni si Sculeni. Institutia a initiat si doua anchete de serviciu pentru clarificarea situatiei, potrivit unui comunicat al Serviciului Vamal, in care a fost reiterata disponibilitatea acordarii suportului necesar pentru elucidarea tuturor circumstantelor producerii unor eventuale incalcari in activitatea subdiviziunilor subordonate, scrie timpul.md.

In aceasta dimineata, punctele vamale Leuseni si Sculeni au fost blocate timp de trei din cauza unor perchezitii ale ofiterilor CNA si ale procurorilor anticoruptie. Ambele posturi vamale si-au reluat activitatea si functioneaza in regim normal, insa operatiunea este in desfasurare.

Procurorii Anticoruptie si ofiterii CNA au retinut in urma unor actiuni similare, acum cateva saptamani, 28 de vamesi de la posturile vamale Tudora si Palanca.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img