vineri, 26 aprilie, 2024

Retinut pentru infractiuni cu violenta

Distribuie:

Publicat:

Un tanar, in varsta de 21 de ani, banuit de comiterea mai multor infractiuni cu violenta a fost retinut de politisti. Pe numele lui, unitatea de parchet a dispus masura controlului judiciar pentru o perioada de 60 de zile.
 
Politistii Sectiei 3 Politie Rurala Barlad si Postului de Politie Perieni au efectuat cercetari fata de un tanar de 21 de ani, din comuna Perieni, banuit de comiterea mai multor infractiuni cu violenta.
 
In luna decembrie 2016, in timp ce se afla la un bal organizat pe raza comunei Perieni, tanarul a provocat scandal si a lovit un barbat de 45 de ani, din aceeasi localitate. In luna februarie a.c., acesta s-a intalnit pe drumul satesc din comuna Perieni cu un consatean in varsta de 19 ani, iar in urma unui conflict spontan l-a lovit pe acesta. O luna mai tarziu, intre cei doi a avut loc un alt conflict tot pe drumul public, tanarul de 21 de ani lovindu-l din nou pe tanarul de 19 ani.
  
De asemenea, in luna martie a.c., tanarul a provocat scandal in timp ce se afla pe raza comunei Perieni. In acest timp a adresat amenintari administratorului unui local din comuna, a distrus un geam de la o masina si a lovit un alt barbat, tulburand ordinea si linistea publica. 
 
Politistii au probat activitatea infractionala a acestuia si l-au retinut pentru o perioada de 24 de ore. Tanarul a fost prezentat la Parchetul de pe langa Judecatoria Barlad cu propunerea de dispunere a unei masuri preventive.
Fata de acesta a fost dispusa masura controlului judiciar pe o perioada de 60 de zile.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img