sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Reumatismul si vremea rece: Cum sa reduci efectele frigului asupra articulatiilor

Distribuie:

Publicat:

Schimbările de anotimp, mai ales trecerea de la sezonul cald la cel rece afectează persoanele cu reumatism. Ce poți face pentru a-ți gestiona mai bine afecțiunea?

Este adevărat că nu poți face nimic pentru a schimba vremea și temperaturile, dar dacă reumatismul tău nu se mai lasă controlat atunci când este afară plouă sau este frig, poți lua unele măsuri pentru a ușura redoarea matinală și durerile articulare.

Ai grijă să-ți fie suficient de cald

Mai ales când afară este frig și umezeală, asigură-te că în casă sau în mediul în care lucrezi ai parte de suficientă căldură, recomandă doc.ro. E cel mai indicat să porți haine în „straturi” și să elimini dintre acestea dacă îți este prea cald. Pentru acasă, pune-ți câte o pătură în toate camerele din casă, pe care să o poți găsi rapid dacă ți se face frig. Dacă stai la bloc și depinzi de căldura de la calorifer (iar caloriferele sunt încă reci în această perioadă a anului), ia în calcul un convector sau o altă sursă de încălzire. Dacă ți se pare că prin casă suflă vântul, ia în calcul unele îmbunătățiri care să izoleze bine camerele.

CONTINUAREA PE EXQUILS.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img