sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Revitalizarea sportului la VETRISOAIA: se amenajeaza un teren de fotbal – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Surpriza placuta, oferita de administratia comunei Vetrisoaia, condusa de edilul Corneliu Stinga. Este vorba despre amenajarea unui teren de fotbal, din fondurile bugetului local. Momentan au fost demarate lucrarile pentru indreptarea suprafetei de joc, apoi se va insamanta gazonul si se va ingradi terenul de joc. In zona respectiva a existat un teren de fotbal, dar a fost neglijat de fostele administratii ale comunei, devenind o simpla pajiste. De specificat este faptul ca, acolo, fosta administratie a comunei a incercat intr-un mod defectuos sa amenajeze o baza sportiva.
Actual primar al comunei, domnul Corneliu Stanga, nu se gandeste doar la refacerea terenului. El are in plan sa infiinteze si o echipa de fotbal, care sa reprezinte comuna in competitiile judetene.
“Prin demararea acestui proiect dorim sa stimulam activitatile sportive, benefice pentru tineretul comunei noastre. Am inceput prin reamenajarea terenului de joc, se va insamanta gazonul si vom ingradi spatiul. Pentru viitor ne dorim infiintarea, de ce nu, a unei echipe reprezentative pentru comuna noastra draga. Prin munca si prin sprijinul autoritatilor judetene dorim sa revitalizam comuna pe acest segment atat de benefic copiilor nostri”, a declarat, pentru bzv.ro, Corneliu Stinga, primarul comunei vasluiene Vetrisoaia.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img