joi, 18 aprilie, 2024

REVOLTA – Transportatorii si-au pierdut rabdarea cu Guvernul care nu a dat ordonantele promise. Se anunta haos in Bucuresti

Distribuie:

Publicat:

Federaţia Operatorilor România de Transport (FORT) va protesta împotriva blocării pe circuitul de avizare a ordonanţelor din domeniul transporturilor de pasageri, ce riscă să blocheze iremediabil transportul rutier naţional si judeţean de pasageri, a transmis miercuri federația transportatorilor, informează Mediafax.

Membri FORT solicită Guvernului să rezolve problemele cu adevărat importante pentru piaţa de transport pasageri precum eliminarea sintagmei „în mod repetat” din legea taximetriei pentru a combate eficient transportul ilicit de persoane, dar şi prelungirea programelor interjudeţean si judeţene de transport pasageri.

FORT anunţă că “orice completare adusă acestor două modificări esenţiale, nu reprezintă altceva decât încercările unor indivizi de a modifica legea.”

Protestul celor de la FORT va avea loc în data de 20 martie, în Piaţa Victoriei, începând cu ora 8:30 şi vor participa şi membrii federatiei din intreaga ţară, prezenţi la manifestare cu autobuze, autocare si autoturisme.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img