joi, 25 aprilie, 2024

REVOLTATOR! Presedintele Iohannis face JOCURILE strainilor! Refuza sa promulge legea TAXELOR

Distribuie:

Publicat:

Presedintele Klaus Iohannis a transmis azi ca NU VA PROMULGA  legea votata ieri de parlament, la initiativa PSD, prin care se elimina 102 taxe si impozite, argumentind, intr-un interviu pentru Adevarul live, ca acest lucru va deranja investitorii straini. O declaratie socanta a presedintelui a fost si aceea ca eliminarea respectiva de taxe ”da foarte prost la popor”.

Astfel, intrebat daca va promulga legea privind eliminarea a 102 taxe, promovata de PSD, Iohannis a declarat: ”Pe mine, aceasta abordare nu m-a convins de loc. Nu se poate lucra asa. Ce o sa isi imagineze un antreprenor, ca astazi exista unele taxe iar peste o saptamina alte taxe, ca vine campania electorala? Pai asta inseamna predictibilitate? Orice om normal isi face un calcul acasa, isi numara banutii, atita pentru piine, atita pentru hainele copiilor, atita pentru bicicleta… si doua zile mai tirziu isi da seama ca tot calculul a fost gresit, ca parlamentul s-a trezit peste noapte sa schimbe arhitectura taxelor. Nu se poate asa. Dapoi pentru un investitor care vine sa-si pregateasca o investitie si vede ca la noi, ca la nimeni, hop, peste noapte, se schimba taxele si impozitele ca vine campania. Noi tot discutam in campanie despre taxe si impozite. Nu venim in ajun de alegeri si schimbam toata arhitectura taxelor si impozitelor numai asa, ca unul crede ca da bine la popor. Da foarte prost! Fiindca oricine din Romania si-a dat seama, intre timp, ca nu asa se abordeaza lucrurile! Ele trebuie discutate, trebuie ras-discutate, trebuie evaluate, trebuie masurate si atunci putem sa ne gindim: haideti sa reducem unele taxe, ca sunt birocratice si sa lasam altele” a spus, iritat, presedintele.

Aceasta declaratie ne face sa ne intrebam de ce, presedintele Klaus Iohannis ales de catre ROMANI, face “jocurile” strainilor, ignorand nevoile cetatenilor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img