News Flash:

REZULTATE ACTIUNEA ,,FOC DE ARTIFICII” 2014-2015

12 Ianuarie 2015
2516 Vizualizari | 0 Comentarii
In urma actiunilor desfasurate la sfarsitul anului 2014 si la inceputul anului 2015 pentru verificarea legalitatii operatiunilor cu articole pirotehnice, politistii au constatat 18 infractiuni si au ridicat in vederea confiscarii aproximativ 300 kg articole pirotehnice.

Politistii Serviciului Arme, Explozivi si Substante Periculoase si Serviciului de Ordine Publica, precum si din cadrul altor structuri operative ale Inspectoratului de Politie al Judetului Vaslui, in colaborare cu specialisti ai Inspectoratului Teritorial de Munca Vaslui, au desfasurat in perioada sarbatorilor de iarna activitati de prevenire si combatere a evenimentelor negative generate de nerespectarea prevederilor legale ce reglementeaza detinerea, comercializarea, importul, depozitarea si folosirea articolelor pirotehnice de catre persoanele fizice si juridice.

Administratorii celor 10 societati comerciale autorizate sa detina, sa comercializeze si sa utilizeze articole pirotehnice pe raza judetului Vaslui au fost invitati in aceasta perioada la sediul Inspectoratului de Politie al Judetului Vaslui, unde au fost instruiti cu privire la respectarea prevederilor legale din domeniu.

In perioada 01.11.2014- 07.01.2015 au fost efectuate 28 controale  la persoanele fizice si juridice autorizate sa desfasoare operatiuni cu articole pirotehnice, precum si activitati specifice structurilor de ordine publica in zona pietelor, targurilor sau centrelor comerciale. Politistii au constatat 18 infractiuni  la Legea 126/1995 modificata, privind regimul materiilor explozive.

           De asemenea, urmare a infractiunilor constatate, a fost ridicata in vederea confiscarii o cantitate totala de aproximativ 300 kilograme de articole pirotehnice (artificii si petarde din categoriile I si  II).                         
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1122 (s) | 23 queries | Mysql time :0.029738 (s)