joi, 28 martie, 2024

Robert Lewandowski i-a „luat fața” lui Lionel Messi pentru titlul de Fotbalistul Anului 2021! Cristiano Ronaldo a primit un premiu pentru recordul spart la națională!

Distribuie:

Publicat:

Atacantul polonez Robert Lewandowski (Bayern Munchen) a fost votat cel mai bun fotbalist din lume la gala The Best FIFA Football Awards, înaintea lui Lionel Messi (PSG) și Mohamed Salah (Liverpool).

Lewandowski câștigă pentru a doua oară la rând acest titlu și i-a „suflat” trofeul lui Messi, care a fost ales Balonul de Aur la finalul anului trecut. Atacantul polonez, în vârstă de 33 de ani, a fost în super formă în 2021 și a marcat 69 de goluri pentru Bayern și naționala Poloniei.

Lewandowski este cel mai în formă atacant al ultimilor doi ani

Polonezul lui Bayern Munchen a fost letal sezonul trecut. Lewandowski a ridicat trofeul suprem acordat de FIFA în Zurich, după ce a înscris 41 de goluri în 29 de meciuri în Bundesliga și i-a bătut recordul legendarului atacant al bavarezilor, Gerd Muller.

Lewandowski și-a luat revanșa față de unul dintre rivalii lui, Lionel Messi, care a strâns mai multe puncte decât el la gala Ballon d’Or din noiembrie, organizată de France Football.

Atunci, Messi l-a felicitat pe „Lewi” în discursul lui de învingător și a declarat că merita să câștige și Balonul de Aur.

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img