sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Robert Negoita, dupa conferinta cu scandal a lui Nicusor Dan: ‘Il invit sa vina in Sectorul 3 sa-si faca orice tip de conferinta de presa’

Distribuie:

Publicat:

Robert Negoiţă, primarul Sectorului 3, reacţionează după ce Nicușor Dan a fost din nou șicanat în timpul unei conferințe de presă. Joi, în timp ce candidatul susținut de PNL și USR a început să vorbească, șoferii camioanelor firmei de salubritate din Sectorul 5, inscripționate cu inițialele primarului Daniel Florea, au început să claxoneze.

"L-am invitat, în această seară, la #DezbatemIn3, pe Nicușor Dan să își susțină conferințele de presă, fără probleme, în Sectorul 3. Noi, cei de aici, am fost și suntem adepții respectului reciproc, al decenței și, desigur, al comunicării constructive. #EchipaPS3 #Comunitate #DezbatemIn3 #S3CeiMaiBuni", scrie Robert Negoiţă pe Facebook, alături de o înregistrare video în îi lansează invitaţia lui Nicuşor Dan, alături de promisiunea că nu va avea parte de aceleaşi probleme şi în Sectorul 3.

Candidatul susținut de PNL și USR pentru Primăria Capitalei, Nicușor Dan, a organizat, joi, o conferință de presă în aer liber, în sectorul 5. În zonă au ajuns camioane ale firmei de salubritate, inscripționate cu inițialele lui Daniel Florea. În timp ce Nicușor Dan încerca să-și expună poziția, șoferii camioanelor claxonau îndelung. După ce Nicușor Dan a părăsit zona, au plecat și mașinile firmei de salubitate.

O altă conferinţă de presă tensionată a avut loc în Prelungirea Ghencea, organizată de Nicuşor Dan. La faţa locului a ajuns şi viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, care a intervenit permanent în timp ce candidatul susţinut de PNL şi USR a încercat să prezinte bilanţul mandatului Gabrielei Firea.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img