vineri, 26 aprilie, 2024

Românca devenită virală pe TikTok, după ce le-a arătat fanilor că are 9 nume. Cum o cheamă pe tânără

Distribuie:

Publicat:

Laila, o tânără din România, a devenit virală pe Tik-Tok, iar videoclipurile ei au strâns sute de mii de vizualizări. Tânăra a mărturisit pe rețelele de socializare că poartă 9 nume, iar urmăritorii ei au fost cei care au reacționat imediat în secțiunea de comentarii și i-au apreciat clipul cu mii de like-uri.

O tânără din România a șocat pe toată lumea, asta după ce a mărturisit că poartă 9 nume. Laila a devenit la scurt timp virală pe Tik- Tok, iar clipul ei a fost apreciat cu peste 170.000 de like-uri și a reușit să facă 2.000.000 de vizualizări, în doar 5 zile.

O româncă a devenit virală pe Tik-Tok, după ce a mărturisit că are 9 nume

Videoclipurile româncei au făcut înconjurul Internetului. Pe Tik-Tok, Laila se bucură de un succes fenomenal, iar mulți au rămas șocați atunci când au aflat cum o cheamă pe tânără. Nu vă mai ținem mult în suspans și vă dezvăluim cele 9 nume ale tinerei.

Laila Hussam Wajih Sadic Abdel Hafed Fz'a Maria Ilinca sunt cele nouă nume ale tinerei. Urmăritorii au rămas șocați atunci când au aflat tânăra are 9 nume, iar ceilalți s-au amuzat de acest lucru în secțiunea de comentarii.

Tânăra a devenit rapid virală

Laila a mărturisit că este destul de ușor să își pronunțe cele nouă nume, motiv pentru care tânăra posta mai multe videoclipuri atunci când își spune cele nouă nume chiar și în fața publicului.

Clipul a devenit rapid viral și a reușit să strângă în doar cinci zile, 2.000.000 de vizualizări, iar urmăritorii au fost cei care i-au apreciat videoclipul cu peste 170.000 de like-uri într-un timp destul de scurt.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img