vineri, 29 martie, 2024

Românii din Anglia, obligați prin lege să transmită aceste date autorităților

Distribuie:

Publicat:

În Anglia și Țara Galilor se organizează, la fiecare 10 ani, un recensământ general care oferă o imagine a tuturor persoanelor și gospodăriilor din cele două națiuni britanice. Următorul recensământ va avea loc duminică, 21 martie 2021.

Răspunsurile date la întrebările recensământului vor ajuta organizațiile guvernamentale să ia decizii cu privire la planificarea și finanțarea serviciilor publice, inclusiv transportul, educația și asistența medicală, se arată pe pagina Guvernului Regatului Unit.

Fiecare gospodărie trebuie să completeze recensământul duminică, 21 martie 2021 sau cât mai curând posibil. Dacă ați răspuns înainte de 21 martie și lucrurile s-au schimbat, trebuie să anunțați.

Recensământul ar trebui să dureze aproximativ 10 minute pentru întrebările gospodăriei și 10 minute de fiecare persoană.

Pentru mai multe despre informații despre recensământul din 2011, vizitați site-ul web al Oficiului pentru Național de Statistică (ONS). Informațiile pe care le oferiți la recensământ vor oferi cea mai bună imagine a nevoilor tuturor celor din Anglia și Țara Galilor.

ATENȚIE! Sunteți obligați PRIN LEGE să completați datele recensământului.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img