vineri, 26 aprilie, 2024

Roman plecat in Italia pentru un job mai bun da lovitura cu un loz pe care a dat doar 10 euro

Distribuie:

Publicat:

Un roman de 40 de ani, plecat de mai mult timp la munca in Italia, a dat lovitura, dupa ce a castigat 50.000 de euro cu un loz razuibil, in care a investit doar 10 euro.

Norocul i-a suras romanului la Arezzo, intr-o tutungerie situata pe Via Lorenzetti. Romanul obisnuia sa cumpere zilnic cate un loz in plic din locul respectiv, iar norocul l-a gasit in cele din urma.

50.000 de euro castigati de un roman, la loz in plic

Barbatul, a carui identitate nu a fost facuta publica, si-a respectat programul din fiecare zi. A oprit microbuzul cu care munceste in dreptul tutungeriei, a intrat in locatie si a cumparat un loz razuibil de 10 euro.

A razuit zona marcata si i-a aparut de trei ori suma de 50.000 de euro, semn ca lozul este unul castigator. Conform La Nazione, romanului nu i-a venit initial sa creada.

Banii, ridicati de la banca

Inca sub socul initial, romanul l-a rugat pe David Corsi, patronul tutungeriei, sa verifice daca este corect. Acesta a luat lozul, l-a verificat in sistemul electronic si l-a instiintat pe roman ca totul este corect, iar lozul este castigator.

Din acel moment, romanul, considerat un om abatut de cunoscuti, s-a schimbat radical. I s-a recomandat sa mearga repede la banca, pentru a ridica premiul, iar romanul aproape ca a fost la un pas sa iasa prin geamul magazinului de bucurie, scrie presa italiana.

Romanul i-a promis patronului tutungeriei un cadou pe masura, dar acesta a precizat ca "nu este nevoie. Am satisfactia ca am vazut fericit o persoana pe care de obicei o vedeam mohorata".

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img